Veel gestelde vragen over verzenden:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden uw “standaard” bestelling zo snel mogelijk, maar binnen 3-5 werkdagen.  producten zoals maatwerk  worden binnen 3-7 dagen verzonden. Als er een levertijd staat vermeld bij een artikel, dan verzenden wij uw bestelling binnen die gestelde levertermijn.

Zaterdag en zondag zijn voor ons geen werkdagen.Kan ik mijn zending volgen via track en trace?

Als het bestelbedrag boven de € 50,- euro uit komt en als uw bestelling niet door de brievenbus past, verzenden wij uw bestelling als pakket. U ontvangt in de e-mail van de verzendbevestiging een track en trace code zodat u uw pakket op www.tracktrace.nl kunt volgen.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

Nederland  tot 30 kg      € 6,99  (gratis boven de € 175)       

België tot 30 kg                 € 8,99

Duitsland tot 30 kg         € 9,99

Waarom moet ik € 6,99 verzend-/verpakkingskosten betalen en wordt mijn bestelling per brievenbuspost verzonden?

Het is voor ons niet mogelijk alles van elkaar te scheiden, daarom hebben wij gekozen voor een vast verzendtarief voor zowel brievenbus – als pakketpost.
Daarnaast zijn de tarieven voor briefpost enorm gestegen. Over het tarief wat wij u rekenen, zijn wij ook verplicht 21% BTW af te dragen aan de belasting.


Betaalmethoden  &  Kosten :

Vooraf overmaken:

€ 0.25  per transactie

Belfius:

€ 0.25 per transactie + 0.90%

KBC/CBC :

€ 0.25 per transactie + 0,90%

Klarna Achteraf betalen:

€ 2,00 per transactie + 2,99%

Klarna Betaal Nu:

€ 0.25 per transactie + 1.45%

iDEAL

€ 0.29 per transactie

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Uw bestelling wordt de eerst volgende werkdag in behandeling genomen. http://www.ideal.nl  

Online overschrijving

Deze betaalmethode wordt aangeboden aan onze Belgische klanten.

Creditcard

Voor Nederlandse en Belgische klanten.
 

Overige betaalmethoden:

PayPal  
PayPal is een online betaalservice waarmee je op eBay en in andere online winkels kunt betalen. U kunt met PayPal ook online geld overmaken naar of ontvangen van familie en vrienden. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kunt betalen vanaf je bank of giro, creditcard, of via het saldo van je PayPalrekening. Uw betaling via PayPal brengt voor ons extra kosten met zich mee, deze worden aan u doorberekend. Meer informatie over PayPal vindt je op http://www.paypal.nl
Voor PayPal rekenen wij € 0,45 per transactie en daarboven op 3,5% transactie kosten. Deze kosten worden ook door PayPal aan ons berekend. Let op! bij retournering van uw bestelling krijgt u de transcatiekosten niet vergoed.

Afhalen op afspraak 
Het is niet mogelijk uw bestelling bij ons af te halen.

 

 

Als u hierover nog vragen heeft, dan kunt u een e- mail sturen naar info@prijs-knaller.nl.

Betalings mogelijkheden:
© 2010 - 2024 PRIJS-KNALLER.NL | sitemap | rss