Deurkrukken en Deurklinken RvsDeurkrukken en Deurklinken  nikkel mat nikkelDeurkrukken en Deurklinken chroom/mat chroomDeurkrukken en Deurklinken AluminiumDeurkrukken en Deurklinken  tin /oud tinDeurkrukken en Deurklinken mat zwartDeurkrukken en Deurklinken bruin en oud BruinDeurkrukken en Deurklinken mat zwart ebbenhout/eikenhoutDeurkrukken en deurklinken PorseleinenDeurkrukken en Deurklinken brons kleurigedeurkrukken en deurklinken  MessingDeurkrukken en deurklinken Aluminium anoxWitte DeurkrukkenKunststof deurkrukken en deurklinkenDeurgrepen nikkel/mat nikkelDeurknoppen hout beukenDeurkrukset  rvs met slotdeurkrukset en klinken  Aluminium met slotGoedkope Budget deurkrukken

 

 


Voordat u bij ons deurkrukken koopt...

  • De prijs voor alle deurkrukken is per set.

  • Alle deurkrukken zijn inclusief stift.

  • Alle langschild badkamer/toilet deurkrukken zijn voorzien van stift en draaiknop.

  • Als u een deurkrukset op rozet bestelt voor uw toilet/badkamer, dient u extra toiletgarnituur bij te kopen. 

  • Als u een deurkrukset op rozet bestelt voor een deur met een cilinderslot of kastslot kunt u bijpassende cilinder- of sleutelplaatjes bij ons kopen.

Voor het sluitwerk van uw deur en het laten sluiten van uw deuren d.m.v. een kastslot, loopslot, dag- en nachtslot en badkamerslot klikt u hier:
Sloten en sluitplaten>>

Voor deurkrukken inclusief slot klikt u hier:
Aluminium deurkruksets met slot>>
Rvs deurkruksets met slot
>>

De deurkruk; Een sieraad voor uw deur!

Wist u dat u een deurkruk gemiddeld 23 keer per dag in uw hand heeft? Des te meer een reden om deurkruksets te kopen die passen bij u en uw woning.
Een deurkruk die past bij de stijl van uw deur en interieur is haast niet meer weg te denken in deze tijd waar uw deurkruk net zo'n belangrijk onderdeel van uw woning is al bijvoorbeeld de raambekleding.

Vroeger werd een deurkruk of deurknop vaak van hout gemaakt. Nu zijn de deurkrukken meestal van metaal, zoals messing, koper, aluminium, roestvast staal (inox) of chroom . De deurklinken zijn verkrijgbaar in onder andere mat zwart, rvs, goudkleurig messing, oud tin kleur, oud brons en meer soorten afwerking.  De traditionele houten deurknop is bij ons uiteraard nog wel te koop! Of wat dacht u van een zwarte deurklink met een handvat van eikenhout. Deze eikenhouten klinken zijn ook leverbaar in diverse afwerkingen.

Wij verkopen deurbeslag voor iedere deur in uw woning.
Wilt u niet teveel geld uitgeven maar toch een mooi en goed product kopen, dan bent u hier op de juiste website voor goedkope deurkrukken.
Toch kunt u bij ons ook terecht voor designer deurkrukken en deurbeslag uit het iets hogere prijssegment.

In Nederland wordt meestal een deurkruk gebruikt, die de dagschoot (of de klink) bediend. Tussen een deurkruk en de deur zit ter versiering meestal een krukrozet, of krukschild dat ook wel een lang- of kortschild wordt genoemd. Wij verkopen deurklinken met een rechthoekig langschild of een afgerond langschild, maar ook op rond rozet of vierkant rozet. Ook aluminium en messing kortschilden kunnen bij ons gekocht worden.

De meeste deurkrukken hebben een vierkante as (de krukstift) die door de deurstijl gaat en waarop aan beide zijden van de deur de kruk of knop zit. De ene knop is een geheel met de as en de andere knop wordt met een kleine (inbus)schroef of een spie (een conisch toelopend stalen pennetje) er op vastgezet. De twee knoppen zijn dan vast met dezelfde as verbonden. In de vierkante as zit een stelbout of op regelmatige afstanden een gaatje voor aanpassing aan de dikte van de deur.

Er zijn echter ook andere constructies mogelijk. Bij sommige toiletdeuren kan de deurkruk aan de binnenzijde omhoog worden gedraaid om de deur af te sluiten. De deurkruk aan de buitenzijde blijft dan horizontaal - de deurkrukken aan de binnen- en buitenkant zijn niet vast met elkaar verbonden.

Betalings mogelijkheden:
© 2010 - 2024 PRIJS-KNALLER.NL | sitemap | rss