handgrepen zoeken op kleurhandgrepen zoeken op boorgat afstandKnoppen zoeken op kleurknoppen zoeken op vormBrocante meubelbeslagKomgrepen zwart,brons,chroom enzKnoppen en handgrepen leer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Meubelbeslag kan veel betekenen voor uw meubels
Neem bijvoorbeeld dat tweedehands kastje dat u net op Marktplaats heeft gekocht. Een likje verf en andere knoppen of handgrepen en het is een heel ander kastje dan toen u het kocht.
Misschien bent u zelf wel heel handig en maakt u uw eigen meubels. Onze robuuste zwart ijzeren handgrepen en knoppen staan prachtig op bijvoorbeeld een eiken kast. Maar ook houten kastknoppen en houten handgrepen kunt u bij ons vinden in diverse maten en diverse houtsoorten zoals eiken, grenen en beuken.

U kunt met meubelbeslag een hele andere draai aan uw meubels geven; van modern tot klassiek

Daarom verkopen wij bij Prijs-Knaller.nl goede kwaliteit meubelbeslag in allerlei vormen en materialen. Zoekt u net dat ene porseleinen knopje met brocante uitstraling of die superstrakke RVS handgreep? Misschien hebben wij het wel voor u. Wij verkopen namelijk meubelbeslag voor ieder interieur.

Hangrepen voor uw keuken

Ook handgrepen voor de keuken vindt u in ons assortiment. Heeft u net een andere woning betrokken, is de keuken niet­ helemaal naar uw smaak en wil u geen duizenden euro's aan een nieuwe keuken uitgeven? De fronten opnieuw laten spuiten en  het vervangen van de handgrepen is een heel betaalbaar alternatief om uw keukenkastjes toch aan uw smaak aan te passen.
Wat te denken van landelijke komgrepen of strakke rvs stanggrepen? Deze handgrepen zijn bij ons allemaal voordelig te bestellen.
­

Welke maat greep heb ik nodig?

U kunt de maat tussen de boorgaten opmeten en hiermee eenvoudig bij ons bestellen aangezien al onze handgrepen niet alleen op kleur maar ook op boormaat zijn gesorteerd.

Kortom; bent u op zoek naar goedkoop en kwalitatief goed meubelbeslag, dan bent u hier op het goede adres.

Bijna al ons meubelbeslag wordt geleverd met standaard 25 mm bevestigingsboutjes.
Heeft u langere of kortere boutjes nodig? Laat dit aan ons weten in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Indien leverbaar, sturen wij deze kosteloos mee.
Bijna alle knoppen en handgrepen worden via de achterzijde gemonteerd.

Betalings mogelijkheden:
© 2010 - 2024 PRIJS-KNALLER.NL | sitemap | rss