Ons assortiment kapstokken, jashaken en kledinghangers:

Hier vindt u een uitgebreid assortiment voordelige kapstokken, kapstokhaken en kledinghangers.
Een saaie gang is helemaal niet nodig. Zelfs uw garderobe kunt u mooi aankleden met een kapstok en jashaken in de stijl van uw interieur. U heeft de keuze uit een groot aantal afmetingen, materialen en kleuren waaruit uw jashaak moet bestaan. Zoals chroom, messing, RVS, kunststof,  antiek brons, tin etc.

Misschien vindt u het leuk om zelf een kapstok te maken. Steigerhout is bijvoorbeeld helemaal hip! Een plank steigerhout kopen, een paar voordelige jashaken erop en klaar is kees!
Of u heeft een oude kapstok opgeknapt en wil er een paar nieuwe haken op monteren, dat kan natuurlijk ook.  Wij hebben jashaken in diverse uitvoeringen, van strak rvs en zwart ijzer tot brocant oud brons of oud tin.

De  kapstok is  speciaal bedoeld voor het ophangen van jassen en voorheen ook hoeden. Wij verkopen ook een combinatie van jas en hoedhaken. Uw jas én hoed aan dezelfde haak dus. Bij de meeste woningen  bevindt de kapstok zich in de hal of gang zodat jassen bij binnenkomst opgehangen kunnen worden. Echter zijn kapstokhaken of kledinghaken handig op meer plekken, zoals bijvoorbeeld in de slaapkamer of de badkamer. 

Men kan twee typen kapstokken onderscheiden naar de manier waarop jassen kunnen worden opgehangen:

Een kapstok met haakjes; jassen kunnen aan het lipje in de nek opgehangen worden;

Een kapstok met kledinghangers; jassen moeten hier omheen gehangen worden. 

Kapstokken worden veelal aan de wand bevestigd.

Een kapstok met uw jas aan de hanger of aan het haakje geeft een net en overzichtelijk geheel aan uw gang.

 

 


 

Betalings mogelijkheden:
© 2010 - 2024 PRIJS-KNALLER.NL | sitemap | rss