Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Hier vindt u alle mogelijkheden voor uw unieke glaslook naambord op een rij. U vindt hier niet alleen alle beschikbare glaslook modellen, maar ook alle beschikbare letterypen, materiaalkleuren en tekstkleuren om zo uw persoonlijke, unieke naambord samen te stellen.

Wat is glaslook?

Glaslook is geen glas (glas is uiteraard erg breekbaar), maar een luxe tegelijk stevige kunststofsoort  (8 mm dikte) met de uitstraling van glas. Het materiaal is dan ook volledig doorzichtig en verkrijgbaar in 3 varianten.
Glaslook is uitstekend geschikt voor gebruik in en rondom uw woning. De tekst wordt in alle glaslook naamborden gegraveerd, waardoor uw naam niet weg kan slijten of vervagen. Het bijzondere aan glaslook is dat het aan de achterzijde ingegraveerd wordt, dit in tegenstelling tot andere kunststofsoorten. Hierdoor blijft het materiaal aan de voorzijde glad en krijgt het een luxe uitstraling. Wel heeft dit invloed op de tekstkleur, maar dat is bij de keuze aan tekstkleuren inzichtelijk gemaakt.
Glasook naamborden worden standaard geleverd met voorgeboorde gaatjes, afstandbusjes en schroeven. Hierdoor kan de plaat eenvoudig gemonteerd worden op enkele millimeters afstand van de ondergrond, wat het een bijzondere uitstraling geeft! Op de artikelpagina's vindt u ook glaslook naamborden gecombineerd met een RVS achterplaat, wat uw naambord een zeer exclusieve uitstraling geeft. Kortom glaslook is een zeer exclusieve kunststofsoort dat tegen een stootje kan!

Hoe gaat u te werk?

U kiest een naambordje naar uw keuze. Vervolgens kunt u bepalen in welke kleur u dit naambord wilt laten uitvoeren. U kunt kiezen uit de 3 transparante materiaakleuren op de artikelpagina. Ook de kleur tekst kunt u bepalen. Tenslotte kunt u nog een lettertype kiezen dat bij u en uw woning past. Alle beschikbare materiaalkleuren, tekstkleuren en lettertypen voor uw glaslook naambordje vindt u op deze pagina. Let op! U kunt geen gebruik maken van materialen, kleuren en lettertypen uit andere series.

De levertijd van een naambord bedraagt ongeveer 4 tot 7 dagen.

In de winkelwagen kunt u in het opmerkingenveld de gewenste tekst van uw naambord opgeven.

Betalings mogelijkheden:
© 2010 - 2022 PRIJS-KNALLER.NL | sitemap | rss